Molimo pričekajte

MISAL Winery

MISAL Winery

Regija
Istra
Adresa
Pršurići 5 A
52463 Višnjan, Hrvatska
Kontakt
+385981957037
E-mail
info@misal.hr

Vinarija Misal započela je proizvodnju pjenušaca davne 1990. godine, nakon višestoljetne obiteljske tradicije proizvodnje mirnih vina

Vinarija se bavi isključivo proizvodnjom pjenušavih vina klasičnom metodom. U ponudi ima 12 različitih pjenušaca, koje proizvodi iz grožđa vlastitog uzgoja.

U ponudi imaju pjenušava vina odležana do 10 godina na kvascima, upotrebljavajući autohtone i internacionalne sorte, od brut nature do demi sec slatkoće.

Proizvodnju je započeo dr.sc. Đordano Peršurić kao znanstveni rad, a danas obiteljsku vinariju uspješno vode kćerke Katarina i Ana.

Cijeli proizvodni proces odvija se automatizirano, u skladu sa najboljim svjetskim praksama, vođen znanjem, ljubavlju i brigom o kvaliteti.

Obrađuju 5 ha vinograda koji su namijenjeni isključivo za proizvodnju grožđa za pjenušce, a u samoj vinariji i dalje provode razna istraživanja kako bi doprinijeli kvaliteti svojih proizvoda.

Njihova kvaliteta očituje se brojnim međunarodnim i domaćim nagradama i priznanjima, kako za proizvode tako i za samu vinariju i obitelj koja vrijedno radi i uživa u svome kreiranju pjenušaca.