Molimo pričekajte

Vinistra u pripremama za najveći vinski sajam Prowien

ProWien je jedan od najpoznatijih međunarodnih sajmova vina i jakih alkoholnih pića na kojemu izlaže više od 6000 izlagača iz više od 60 zemalja.

Od 19. do 21. ožujka u Düsseldorfu, na jednom od najvećih vinskih sajmova u svijetu, predstavit će se Istra kao vinska regija zajedno sa 13 poznatih istarskih vinarija u organizaciji udruge Vinistra.

Najdinamičnija hrvatska vinska regija Istra prvi put će se samostalno predstaviti u Düsseldorfu na Proweinu. Među vinskim proizvođačima iz 60 zemalja naći će se i poznatih 13 vinarija iz Istre – Agrolaguna, Damjanić wines, Medea winery, Fakin, Meneghetti winery, Pervino, Cattunar, ROSSI winery & distillery, Bertoša wines, Kozlović winery, Benvenuti, Matošević wines i Franković winery.

Istaknuti istarski vinari izlagat će u organizaciji Vinistre, udruge vinogradara i vinara Istre, na samostalnom štandu u hali 12 gdje će se predstaviti uz zemlje poput Portugala, Mađarske i Gruzije.

Predstavljanjem na sajmu Prowein u Düsseldorfu Vinistra će svijetu ispričati priču o maloj vinskoj regiji s iznimnim vinima, a Istra će dodatno učvrstiti status prepoznatljivog brenda ne samo na svjetskom turističkom, već i na vinskom tržištu.