Molimo pričekajte

Kuća vina Ivan Katunar

Kuća vina Ivan Katunar

Regija
Kvarner
Adresa
Braće Trinajstić 3
51516 Vrbnik, Hrvatska
Kontakt
+385915321224

Kuća vina Ivan Katunar nastavlja dugogodišnju obiteljsku tradiciju proizvodnje vina

Otac i sin, dva Ivana, spojili su generacijsko iskustvo i nova znanja u proizvodnji vina, te su zaslužni za kvalitetu koju već jedno desetljeće potpisuju novim brendom Ivan Katunar.

Prve butelje iz berbe datirane 1989. godine bile su početak komercijalizacije obiteljske vinske priče. Ivan Katunar sa svojom obitelji nastavlja ovu vinsku priču kako bi ukazao na važnost vina u svakodnevnom životu, ali i oplemenio zemlju i unio nove tehnologije u proizvodnji grožđa i vina. Proces proizvodnje vina se kontrolira od vinograda do stola.

Vinogradi se nalaze u Vrbničkom polju i na lokalitetu Krasina. Ta područja izuzetno su povoljna za uzgoj vinove loze i jamče visoku kvalitetu grožđa.

U Vrbniku, na adresi Braće Trinajstić 3 ova obitelj živi, radi i stvara. Najstariji dio kuće u kojoj se nalazi vinarija sagrađen je 1963. godine, a 1987. godine kuća je nadograđena s još dva kata. Kuća vina dobiva novi vizualni identitet 2017. godine, novi proizvodni i prodajni prostor kao i salu za degustaciju.

Kuća vina Ivan Katunar nudi vođene degustacije vina, obilazak podruma, upoznavanje s autohtonim vinima Kvarnera i tradicijom proizvodnje vina u obitelji Katunar.

Ako želite privatni tailor-made program, bit će nam čast osmisliti doživljaj koji će najviše odgovarati Vašim interesima.

Posjeta je moguća isključivo uz rezervaciju i prethodnu najavu.