Molimo pričekajte

Prijavite svoje uzorke

Concours Mondial de Bruxelles održat će se u Poreču od 12. do 14. svibnja 2023. godine. Obzirom da domaćinstvo podrazumijeva da će sami ocjenjivači (njih 350) bolje upoznati naša zemlju, vina i terroir, ovo je idealna prilika da pokažemo kako imamo vina vrhunske kvalitete na svjetskoj sceni. Na natjecanju sudjeluje 10.000 uzoraka iz 50 različitih zemalja

Posebna pogodnost za sve hrvatske vinare

Udruga Vinistra kao nositelj projekta uspjela je dogovoriti sa organizatorom posebne uvjete za sve uzorke iz Hrvatske. Popust se primjenjuje kroz promo kod koji umanjuje kotizaciju koja je u punoj cijenu 185,00 EUR. Tako ćete uz korištenje koda HRCMB23 aktivirati popust od 25,00 EUR te će nova cijena uzorka biti 160,00 EUR.

Također, udruga Vinistra je dogovorila da se vina ne šalju u Belgiju već da će vina biti dovoljno dostaviti u Istru (Pazin) što znači da je sam trošak dostave uzorka sveden na minimum. Potrebne su 3 boce po svakom uzorku.

Nadamo se da će ove pogodnosti motivirati čim veći broj hrvatskih vinara iz svih regija da se uključe i pošalju svoje uzorke na Conours Mondial de Bruxelles 2023. U Poreču će se ocjenjivati bijela i crna vina, dok će se rose, pjenušava i slatka vina ocjenjivati na drugim lokacijama – više informacija možete pronaći ovdje.

Pozivamo sve hrvatske proizvođače vina da se uključe i prijave svoje uzorke na ocjenjivanje do 28.03.2023. te iste dostave u Istru na adresu Prolaz E. jelušića 1, 52000 Pazin.

Letak