Molimo pričekajte

Smještajni kapaciteti

Zlatni sponzor Vinistre


Plava Laguna d. d. hotelska je kuća koja spada u pionire hrvatskog turizma i osigurava najbolje odmore od 1975. Danas u svom portfelju raspolaže s 20 hotela, 11 apartmanskih naselja i 9 kampova s ukupno više od 42 000 ležaja.

Ostvarite 10% popusta na odabrani smještaj uz promo kod sa vaše Vinistra ulaznice.

Otkrijte igrališta za odmor Plave Lagune u Poreču, Umagu i Rijeci i ispunite dane zabavom, a za posjet Vinistri udobno se smjestite u jednom od partnerskih hotela eventa:

Hotel Molindrio Plava Laguna

Hotel Molindrio kategorije 4 zvjezdice podiže pojam odmora na višu razinu spajajući vrhunske sadržaje i elegantno uređenje u jedan od najljepših hotela unutar Zelena Resorta.

Iz restorana, s bazena i mnogobrojnih terasa hotela pruža se pogled na ugodnu uvalu i zeleni istarski krajolik. Prostrane i dobro opremljene sobe nude pogled na park ili more, dok vas u wellness centru očekuju saune i hidromasažni bazeni. Od centra Poreča udaljen je 4 km.

Apartments Bellevue Plava Laguna

Apartmani Bellevue kategorije 4* nalaze se u Plava Resortu, na korak od mora i uronjeni u zelenilo, te su idealni za ugodan boravak i opuštanje. U sklopu resorta nalaze se bazeni, restorani i dućani te predivne plaže, a od Poreča vas dijeli 3 km.

Hotel Mediteran Plava Laguna

Hotel Mediteran nalazi se u Plava Resortu , 3 km od centra Poreča i nudi udobne sobe i usluge kategorije 3 zvjezdice. Smješten je u cedrovom i hrastovom šumarku u blizini mora te se može pohvaliti prozračnim interijerom, vanjskim bazenom sa sunčalištem i mnogim ugodnim terasama za kavu ili osvježenje u svako doba dana.