Molimo pričekajte

Smještajni kapaciteti

Zlatni sponzor Vinistre


Plava Laguna d. d. hotelska je kuća koja spada u pionire hrvatskog turizma i osigurava najbolje odmore od 1975. Danas u svom portfelju raspolaže s 19 hotela, 11 apartmanskih naselja i 9 kampova s ukupno više od 42 000 ležaja.

Otkrijte igrališta za odmor Plave Lagune u Poreču i Umagu i ispunite dane zabavom, a za posjet Vinistri udobno se smjestite u jednom od partnerskih hotela eventa.

Odaberite smještaj i ostvarite popust od 10% u niže navedenim smještajnim kapacitetima Plave Lagune. 
Gosti koji borave u Plavoj Laguni imaju pravo na popust od 50% na ulaznicu za Vinistru. Promo kod zatražite na recepciji vašeg hotela.


Hotel Molindrio Plava Laguna

Hotel Molindrio kategorije 4 zvjezdice podiže pojam odmora na višu razinu spajajući vrhunske sadržaje i elegantno uređenje u jedan od najljepših hotela unutar Zelena Resorta.

Iz restorana, s bazena i mnogobrojnih terasa hotela pruža se pogled na ugodnu uvalu i zeleni istarski krajolik. Prostrane i dobro opremljene sobe nude pogled na park ili more, dok vas u wellness centru očekuju saune i hidromasažni bazeni. Od centra Poreča udaljen je 4 km.

Apartments Bellevue Plava Laguna

Apartmani Bellevue kategorije 4* nalaze se u Plava Resortu, na korak od mora i uronjeni u zelenilo, te su idealni za ugodan boravak i opuštanje. U sklopu resorta nalaze se bazeni, restorani i dućani te predivne plaže, a od Poreča vas dijeli 3 km.

Hotel Mediteran Plava Laguna

Hotel Mediteran nalazi se u Plava Resortu , 3 km od centra Poreča i nudi udobne sobe i usluge kategorije 3 zvjezdice. Smješten je u cedrovom i hrastovom šumarku u blizini mora te se može pohvaliti prozračnim interijerom, vanjskim bazenom sa sunčalištem i mnogim ugodnim terasama za kavu ili osvježenje u svako doba dana.

Hotel Parentium Plava Laguna

Hotel Parentium skriven je u dubokoj sjeni borova resorta Zelena kao ugodno utočište za odmor s pogledom na zaljev koji će vas ostaviti bez daha. Birajte između dvokrevetnih soba, apartmana, ili raskošnog predsjedničkog apartmana i prepustite se našoj brizi na par dana, tjedana ili koliko god dugo želite.

Plaža je tri koraka od hotela, tako da možete provoditi dane bosi i sretni, uživajući u ljetnom povjetarcu. Šetnica uz more vodi vas do centra Poreča.

Hotel Plavi Plava Laguna

Smješten svega na nekoliko metara od čiste i lijepe plaže, Hotel Plavi kategorije je 3 zvjedice i dio je porečkog Zelena Resorta. Ugodne sobe, većinom imaju balkon s pogledom na zelenilo i otočiće u daljini, najljepše su kad cijeli hotel ispuni zlatno-narančasto svijetlo zalaska sunca.

Zona bazena nudi određeni broj ležaljki za goste hotela. Cijela dužina obale Resorta načičkana je barovima i restoranima, tako da ćete imati što raditi navečer, osim ako se niste previše umorili preko dana i želite se samo opustiti.