Molimo pričekajte

Stancija Collis

Stancija Collis

Regija
Istra
Adresa
Sarižol 11
52210 Rovinj, Hrvatska
Kontakt
+385989448970

Mjesto nagrađivanih vina i istarskog života

Stancija Collis je oaza dobrih vina, prekrasnih horizonta i istarskog načina života. Njihova priča nastaje davne 1988. godine kad je na prostranom brdu u neposrednoj blizini Rovinja obitelj Mastilović sagradila kućicu i mali vinograd. Danas je stancija Collis dom svjetski priznatih i nagrađivanih vina, pored kojih na scenu stupaju i s ekstra djevičanskim maslinovim uljem Collis.

Puno više od vinarije

Poput vina vremenom se i ekstra djevičansko maslinovo ulje Collis počinje isticati u krugovima maslinara. Prirodan i održiv način proizvodnje i održavanja rezultira sve boljim plasmanima kako vina tako i ulja proizvedenog na stanciji. No mladi vinar Juraj i njegova obitelj ne žive za natjecanja. Oni su jednostavni ljudi iz Istre koji vole ovdašnji način života dijeliti s drugima.

Što očekivati na stanciji

Vlasnik vinarije Juraj zajedno sa svojim timom nudi razne vrste Collis wine & olive oil tastinga u kojima nesebično dijele i ostale aspekte života na stanciji od kojih ističemo malu farmu magaraca i uživanje u hladovini s pogledom na Rovinj i ostatak istarskog priobalja. Naravno pogled mora biti obogaćen čašicom vrhunskog vina i pladnjem istarskog fingerfooda.